AQUABIO GOLD Liftingový fluid
Kód produktu : 90144
z kategorie
Liftingový fluid pro pleť 50+
30ml.
akční cena 1 877 Kč
běžná cena: 2209 Kč
Lesk zlata je magie, jeho účinek energie krásy.
Naprosto vás ohromí díky ultimativnímu okomžitě viditelnému efektu vypnutí. Luxusní anti-aging komplex ze zlata, stříbra, bamsového výtažku vitaminu E a kyseliny hyaluronové viditelně minimalizuje vrásky, osvěžuje a oživuje pleť i kontury obličeje.
Použití: aplikujte fluid ráno a večer po očištění pleti. Následně použijte váš GOLD 50+ krém pro denní či noční péči.
Zlato, stříbro: hrají hlavní úlohu při buněčném metabolismu. Jsou lehce vstřebatelné do kůže a ovlivňují pleť na buněčné úrovni. Vynikající antibakteriální schopnosti zlata a stříbra chrání před oxidačním stresem a zánetlivými procesy.
Bio jojobový olej (Simmondsia Chinensis): z více než 350000 známých rostlinných druhů je jojoba výjimečná vysokou produkcí vysoko molekulárních esterů, které jsou velice podobné těm, které produkují mazové žlázy člověka. Ačkoli se většinou zařazuje mezi rostlinné oleje, jedná se vlastně o kapalný vosk s vysokým obsahem biologicky cenných nenasycených mastných kyselin a vitamínu E. Jojobový olej je pravděpodobně vůbec nejkvalitnější olej vhodný pro každý typ pleti, včetně té nejcitlivější a nejnáročnější. Jojobový olej hydratuje, vyživuje, zvyšuje elasticitu, hojí a regeneruje. Vyhlazuje vrásky, tlumí projevy stárnutí pokožky. Unikátní vlastnosti jojobového oleje jsou dány jeho chemickým složením, které je takřka totožné s kožním mazem, jenž si pokožka přirozeně produkuje. Produkce kožního mazu se však věkem snižuje, což vede k vysychání a tím stárnutí pleti. Jojobový olej disponuje přirozeným ochranným UV faktorem 3-4. Jojobový olej je přírodním a zcela přirozeným zdrojem cenných a v mnoha případech dokonce nenahraditelných látek. Vitamíny, minerály a stopové prvky, které jsou v něm obsaženy velmi dobře prostupují kožní bariérou až k zárodečné vrstvě pokožky.
Bio arganový olej (Argania Spinosa): má více než 80% nenasycených mastných kyselin, a je neobyčejně bohatý na přírodní vitamín E - alfa-tokoferol. Olej zabraňuje dehydrataci a stárnutí kůže.
Má výraznou zvláčnující schopnost, působí proti volným radikálům. Je velmi výživný, obsahuje vysoké množství vitamínu E.
Bio olivový olej (Olea Europaea): je skutečný zázrak. Čistý, zastudena lisovaný olej se ve svém složení mastných kyselin velmi podobá lidskému mazu. Díky této vlastnosti proniká až do hloubky pokožky, kde váže vlhkost. Ta vypíná pleť a chrání jí před tvorbou vrásek. Stejně tak i přírodní vitamin E, který se v olivovém oleji nachází, podporuje elasticitu a odolnost pokožky. Dokonce i citlivá pleť snáší tento rostlinný olej velmi dobře, protože působí protizánětlivě a hojivě.
Bio karite máslo (Butyrospermum Parkii-Shea Butter)*: díky svému unikátnímu obsahu nenasycených mastných kyselin, vitamínů a mikroelementů je velmi úinné v péči o pleť. Změkčuje pleť a dokonale hydratuje horní vrstvy epidermu. Další úžasnou vlastností je jeho schopnost chránit kůži proti působení vnějších vlivů životního prostředí.
Karité jako jediné přírodní máslo obsahuje 4 vitamíny A, D, E, F a skořicové kyseliny, díky nimž dokáže ošetřovat a urychlovat hojení mnoha kožních problémů. Hojivých a protizánětlivých účinků karite másla se využívá již celá staletí k ošetřování ran a jizev.
Volné radikály, kterých okolo nás neustále přibývá, mají na svědomí krom jiného i předčasné stárnutí kůže a mohou se podílet na vzniku rakoviny. Sluneční paprsky jsou stále méně odfiltrované a tím pádem pronikavější a škodlivější. Karite máslo je již stovky let používáno africkými ženami jako přírodní ochrana proti UV záření, redukuje expozici slunečního záření a tím i zpomaluje stárnutí pleti. Navíc působí jako přírodní ochranná bariéra proti kouři, smogu a průmyslovým zplodinám ve vzduchu. Karité máslo zanechává pleť jemnou a ošetřenou.
V současnosti je předmětem studií na několika univerzitách. Vědci zkoumají jeho hojivé a ošetřující účinky a snaží se najít další využití v medicíně. Několik studií prokázalo, že Karité má UV anti-erythemický účinek, který napomáhá buněčné regeneraci a zjemnění pokožky.
Bio olivový olej (Olea Europaea): je skutečný zázrak. Čistý, zastudena lisovaný olej se ve svém složení mastných kyselin velmi podobá lidskému mazu. Díky této vlastnosti proniká až do hloubky pokožky, kde váže vlhkost. Ta vypíná pleť a chrání jí před tvorbou vrásek. Stejně tak i přírodní vitamin E, který se v olivovém oleji nachází, podporuje elasticitu a odolnost pokožky. Dokonce i citlivá pleť snáší tento rostlinný olej velmi dobře, protože působí protizánětlivě a hojivě.
Bio meruňkový olej (Prunus Armeniaca): olej získávaný z jader meruňky. Meruňkový olej patří mezi absolutně nejluxusnější nevysychavé kosmetické oleje vhodné pro každý typ pleti. Meruňkový olej má vysoký obsah vitamínů a minerálů. Meruňkový olej má zvláčňující, čistící, výživné a regenerační účinky. Pleť je po ošetření jemná a vitální. Je přírodním a zcela přirozeným zdrojem cenných a v mnoha případech dokonce nenahraditelných látek. Vitamíny, minerály a stopové prvky obsažené v meruňkovém oleji velmi dobře prostupují kožní bariérou až k zárodečné vrstvě pokožky. Meruňkový olej je za studena lisovaný, aby byla zajištěna vysoká kvalita a biologická účinnost.
Bio mandlový olej (Prunus Amygdalus Dulcis): získává se lisováním ze sladkých mandlí. Obsahuje celou řadu biologicky aktivních látek. Mandlový olej se staletí řadí mezi nejluxusnější kosmetické oleje. Je bohatý zejména na vitamíny, minerály a nenasycené mastné kyseliny. Mandlový olej je vhodný pro každý typ pleti. Používaný je zejména na stárnoucí a suchou kůži se sklony k olupování, svědění a praskání. Mandlový olej nevyvolává alergické reakce a zklidňuje pokožku. Pleti dodává přirozenou hebkost a vláčnost.
Bio jojobový olej (Simmondsia chinensis): z více než 350000 známých rostlinných druhů je jojoba výjimečná vysokou produkcí vysoko molekulárních esterů, které jsou velice podobné těm, které produkují mazové žlázy člověka. Ačkoli se většinou zařazuje mezi rostlinné oleje, jedná se vlastně o kapalný vosk s vysokým obsahem biologicky cenných nenasycených mastných kyselin a vitamínu E. Jojobový olej je pravděpodobně vůbec nejkvalitnější olej vhodný pro každý typ pleti, včetně té nejcitlivější a nejnáročnější. Jojobový olej hydratuje, vyživuje, zvyšuje elasticitu, hojí a regeneruje. Vyhlazuje vrásky, tlumí projevy stárnutí pokožky. Unikátní vlastnosti jojobového oleje jsou dány jeho chemickým složením, které je takřka totožné s kožním mazem, jenž si pokožka přirozeně produkuje. Produkce kožního mazu se však věkem snižuje, což vede k vysychání a tím stárnutí pleti. Jojobový olej disponuje přirozeným ochranným UV faktorem 3-4. Jojobový olej je přírodním a zcela přirozeným zdrojem cenných a v mnoha případech dokonce nenahraditelných látek. Vitamíny, minerály a stopové prvky, které jsou v něm obsaženy velmi dobře prostupují kožní bariérou až k zárodečné vrstvě pokožky.
Výtažek z jablečných semínek (Pyrus Malus): tento specifický výtažek byl prozkoumán v rozsáhlé klinické studii jejíž výsledky ukazují signifikantní posílení kolagenové mřížky a minimalizaci vrásek.
Vitamin E: působí velmi příznivě na celkovou vitalitu pokožky, ochraňuje pleŤ před volnými radikály
INGREDIENTS: (INCI) Aqua (Water), Glycerin, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Glycine Soja (Soybean) Oil*, Butyrospermum Parkii (Shea Butter)*, Cetearyl Alcohol, Tocopheryl Acetate, Potassium Cetyl Phosphate, Silica, Argania Spinosa Kernel Oil*, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil*, Squalane, Parfum (Essential Oils), Hydrogenated Palm Glycerides, Acacia Senegal Gum, Bambusa Arundinacea Stem Powder, Mica, Dipotassium Glycyrrhizate, Hydrogenated Lecithin, Bambusa Vulgaris Extract, Hydrolyzed Rhizobian Gum, Xanthan Gum, Hydrolyzed Fibroin, Potassium Sorbate, Sodium Hyaluronate, Tocopherol, Sodium Lactate, Lactic Acid, Citric Acid, Gold, Silver, Limonene, Linalool, Geraniol, Citronellol, Citral, Benzyl Benzoate, CI 77891, CI 77491
Naprosto vás ohromí díky ultimativnímu okomžitě viditelnému efektu vypnutí. Luxusní anti-aging komplex ze zlata, stříbra, bamsového výtažku vitaminu E a kyseliny hyaluronové viditelně minimalizuje vrásky, osvěžuje a oživuje pleť i kontury obličeje.
Použití: aplikujte fluid ráno a večer po očištění pleti. Následně použijte váš GOLD 50+ krém pro denní či noční péči.
Zlato, stříbro: hrají hlavní úlohu při buněčném metabolismu. Jsou lehce vstřebatelné do kůže a ovlivňují pleť na buněčné úrovni. Vynikající antibakteriální schopnosti zlata a stříbra chrání před oxidačním stresem a zánetlivými procesy.
Bio jojobový olej (Simmondsia Chinensis): z více než 350000 známých rostlinných druhů je jojoba výjimečná vysokou produkcí vysoko molekulárních esterů, které jsou velice podobné těm, které produkují mazové žlázy člověka. Ačkoli se většinou zařazuje mezi rostlinné oleje, jedná se vlastně o kapalný vosk s vysokým obsahem biologicky cenných nenasycených mastných kyselin a vitamínu E. Jojobový olej je pravděpodobně vůbec nejkvalitnější olej vhodný pro každý typ pleti, včetně té nejcitlivější a nejnáročnější. Jojobový olej hydratuje, vyživuje, zvyšuje elasticitu, hojí a regeneruje. Vyhlazuje vrásky, tlumí projevy stárnutí pokožky. Unikátní vlastnosti jojobového oleje jsou dány jeho chemickým složením, které je takřka totožné s kožním mazem, jenž si pokožka přirozeně produkuje. Produkce kožního mazu se však věkem snižuje, což vede k vysychání a tím stárnutí pleti. Jojobový olej disponuje přirozeným ochranným UV faktorem 3-4. Jojobový olej je přírodním a zcela přirozeným zdrojem cenných a v mnoha případech dokonce nenahraditelných látek. Vitamíny, minerály a stopové prvky, které jsou v něm obsaženy velmi dobře prostupují kožní bariérou až k zárodečné vrstvě pokožky.
Bio arganový olej (Argania Spinosa): má více než 80% nenasycených mastných kyselin, a je neobyčejně bohatý na přírodní vitamín E - alfa-tokoferol. Olej zabraňuje dehydrataci a stárnutí kůže.
Má výraznou zvláčnující schopnost, působí proti volným radikálům. Je velmi výživný, obsahuje vysoké množství vitamínu E.
Bio olivový olej (Olea Europaea): je skutečný zázrak. Čistý, zastudena lisovaný olej se ve svém složení mastných kyselin velmi podobá lidskému mazu. Díky této vlastnosti proniká až do hloubky pokožky, kde váže vlhkost. Ta vypíná pleť a chrání jí před tvorbou vrásek. Stejně tak i přírodní vitamin E, který se v olivovém oleji nachází, podporuje elasticitu a odolnost pokožky. Dokonce i citlivá pleť snáší tento rostlinný olej velmi dobře, protože působí protizánětlivě a hojivě.
Bio karite máslo (Butyrospermum Parkii-Shea Butter)*: díky svému unikátnímu obsahu nenasycených mastných kyselin, vitamínů a mikroelementů je velmi úinné v péči o pleť. Změkčuje pleť a dokonale hydratuje horní vrstvy epidermu. Další úžasnou vlastností je jeho schopnost chránit kůži proti působení vnějších vlivů životního prostředí.
Karité jako jediné přírodní máslo obsahuje 4 vitamíny A, D, E, F a skořicové kyseliny, díky nimž dokáže ošetřovat a urychlovat hojení mnoha kožních problémů. Hojivých a protizánětlivých účinků karite másla se využívá již celá staletí k ošetřování ran a jizev.
Volné radikály, kterých okolo nás neustále přibývá, mají na svědomí krom jiného i předčasné stárnutí kůže a mohou se podílet na vzniku rakoviny. Sluneční paprsky jsou stále méně odfiltrované a tím pádem pronikavější a škodlivější. Karite máslo je již stovky let používáno africkými ženami jako přírodní ochrana proti UV záření, redukuje expozici slunečního záření a tím i zpomaluje stárnutí pleti. Navíc působí jako přírodní ochranná bariéra proti kouři, smogu a průmyslovým zplodinám ve vzduchu. Karité máslo zanechává pleť jemnou a ošetřenou.
V současnosti je předmětem studií na několika univerzitách. Vědci zkoumají jeho hojivé a ošetřující účinky a snaží se najít další využití v medicíně. Několik studií prokázalo, že Karité má UV anti-erythemický účinek, který napomáhá buněčné regeneraci a zjemnění pokožky.
Bio olivový olej (Olea Europaea): je skutečný zázrak. Čistý, zastudena lisovaný olej se ve svém složení mastných kyselin velmi podobá lidskému mazu. Díky této vlastnosti proniká až do hloubky pokožky, kde váže vlhkost. Ta vypíná pleť a chrání jí před tvorbou vrásek. Stejně tak i přírodní vitamin E, který se v olivovém oleji nachází, podporuje elasticitu a odolnost pokožky. Dokonce i citlivá pleť snáší tento rostlinný olej velmi dobře, protože působí protizánětlivě a hojivě.
Bio meruňkový olej (Prunus Armeniaca): olej získávaný z jader meruňky. Meruňkový olej patří mezi absolutně nejluxusnější nevysychavé kosmetické oleje vhodné pro každý typ pleti. Meruňkový olej má vysoký obsah vitamínů a minerálů. Meruňkový olej má zvláčňující, čistící, výživné a regenerační účinky. Pleť je po ošetření jemná a vitální. Je přírodním a zcela přirozeným zdrojem cenných a v mnoha případech dokonce nenahraditelných látek. Vitamíny, minerály a stopové prvky obsažené v meruňkovém oleji velmi dobře prostupují kožní bariérou až k zárodečné vrstvě pokožky. Meruňkový olej je za studena lisovaný, aby byla zajištěna vysoká kvalita a biologická účinnost.
Bio mandlový olej (Prunus Amygdalus Dulcis): získává se lisováním ze sladkých mandlí. Obsahuje celou řadu biologicky aktivních látek. Mandlový olej se staletí řadí mezi nejluxusnější kosmetické oleje. Je bohatý zejména na vitamíny, minerály a nenasycené mastné kyseliny. Mandlový olej je vhodný pro každý typ pleti. Používaný je zejména na stárnoucí a suchou kůži se sklony k olupování, svědění a praskání. Mandlový olej nevyvolává alergické reakce a zklidňuje pokožku. Pleti dodává přirozenou hebkost a vláčnost.
Bio jojobový olej (Simmondsia chinensis): z více než 350000 známých rostlinných druhů je jojoba výjimečná vysokou produkcí vysoko molekulárních esterů, které jsou velice podobné těm, které produkují mazové žlázy člověka. Ačkoli se většinou zařazuje mezi rostlinné oleje, jedná se vlastně o kapalný vosk s vysokým obsahem biologicky cenných nenasycených mastných kyselin a vitamínu E. Jojobový olej je pravděpodobně vůbec nejkvalitnější olej vhodný pro každý typ pleti, včetně té nejcitlivější a nejnáročnější. Jojobový olej hydratuje, vyživuje, zvyšuje elasticitu, hojí a regeneruje. Vyhlazuje vrásky, tlumí projevy stárnutí pokožky. Unikátní vlastnosti jojobového oleje jsou dány jeho chemickým složením, které je takřka totožné s kožním mazem, jenž si pokožka přirozeně produkuje. Produkce kožního mazu se však věkem snižuje, což vede k vysychání a tím stárnutí pleti. Jojobový olej disponuje přirozeným ochranným UV faktorem 3-4. Jojobový olej je přírodním a zcela přirozeným zdrojem cenných a v mnoha případech dokonce nenahraditelných látek. Vitamíny, minerály a stopové prvky, které jsou v něm obsaženy velmi dobře prostupují kožní bariérou až k zárodečné vrstvě pokožky.
Výtažek z jablečných semínek (Pyrus Malus): tento specifický výtažek byl prozkoumán v rozsáhlé klinické studii jejíž výsledky ukazují signifikantní posílení kolagenové mřížky a minimalizaci vrásek.
Vitamin E: působí velmi příznivě na celkovou vitalitu pokožky, ochraňuje pleŤ před volnými radikály
INGREDIENTS: (INCI) Aqua (Water), Glycerin, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Glycine Soja (Soybean) Oil*, Butyrospermum Parkii (Shea Butter)*, Cetearyl Alcohol, Tocopheryl Acetate, Potassium Cetyl Phosphate, Silica, Argania Spinosa Kernel Oil*, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil*, Squalane, Parfum (Essential Oils), Hydrogenated Palm Glycerides, Acacia Senegal Gum, Bambusa Arundinacea Stem Powder, Mica, Dipotassium Glycyrrhizate, Hydrogenated Lecithin, Bambusa Vulgaris Extract, Hydrolyzed Rhizobian Gum, Xanthan Gum, Hydrolyzed Fibroin, Potassium Sorbate, Sodium Hyaluronate, Tocopherol, Sodium Lactate, Lactic Acid, Citric Acid, Gold, Silver, Limonene, Linalool, Geraniol, Citronellol, Citral, Benzyl Benzoate, CI 77891, CI 77491






